• rtrtyrty tyry

Over ons

Of het nu gaat om een winkelpand, kantoorruimte, bedrijfshal, beleggingspand, een stuk grond of een pand met een gecombineerde functie, bij Postma Bedrijfsmakelaars bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder en ontzorgen u volledig.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

  • Begeleiding op maat bij het kopen, verkopen, huren en verhuren
  • Advies, onderhandelingen en opstellen huur- en koopcontracten
  • Taxaties en waardebepalingen
  • Advies bij transformatie en wijziging van bestemmingsplannen
  • Al het andere waarmee wij u nog kunnen helpen, zodat u gewoon kunt doen waar ú goed in bent: ondernemen!


Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars:

Theo Postma

Met inmiddels 30 jaar ervaring in de bedrijfs- en woningmakelaardij heb ik al veel meegemaakt als makelaar en ondernemer.

De Deventer bedrijvenmarkt is mij dan ook zeer toevertrouwd. Vooral op het gebied waar bedrijvigheid en wonen samenkomen kan ik mijn expertise optimaal aanwenden. Ik kan dan op elk moment, in iedere veranderende marktfase, de juiste keuzes maken met onze opdrachtgevers.

Ik ben verknocht aan mijn werk en benader het net als sporten zoals hardlopen, tennissen, fitness en wandelen met mijn honden.

Alex Hagen

Sinds maart 2018 ben ik actief bij Postma Bedrijfsmakelaars. Daarvoor heb ik 20 jaar bij een grootbank in het zakelijke segment gewerkt en zodoende veel affiniteit met onroerend goed.

Ik ben geboren en getogen in Deventer en ken de markt in Deventer en omgeving zodoende goed. Van nature staan service en klantgerichtheid bij mij voorop. Ik help klanten graag met al hun vraagstukken. Elk geval staat op zich en daarbij stel ik de persoonlijke wensen van klanten centraal. Persoonlijk contact, aandacht voor details, open en transparant handelen en net een stapje extra zetten zijn aspecten die voor mij en de klant het verschil maken. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig, voetbal en hardlopen zijn dingen die ik graag doe. Daarnaast zijn verre reizen ook iets waar ik van houd en ik sla ook graag een balletje op de golfbaan.