• rtrtyrty tyry

Oerdijk 19, Schalkhaar

In het centrum van Schalkhaar bieden wij u te huur aan een mooie winkelruimte van circa 160 m2. De winkel ligt midden in het dorpshart. De perfecte locatie voor een detailhandel met een lokale functie. Het totale verkoopvloeroppervlak bedraagt circa 130 m2.

De winkel heeft een gezamenlijke entree met de naastgelegen kledingzaak en een ruime frontbreedte van circa 7 meter. Door de glazen pui en ruime frontbreedte is er sprake van een aantrekkelijke verkoopruimte. Groot voordeel is ook dat er een kantoor, kantine, toilet en opslagruimte aanwezig is. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om in overleg met de verhuurder extra opslagruimte aan de achterzijde (bij) te huren.

In de directe omgeving zijn een drogist (DA), een kledingwinkel (Lanco) een elektronicawinkel (Electro World Rookes Rietman) en twee kapperszaken (Headlines en SusanHaarZaak) aanwezig. Tevens bevinden zich in Schalkhaar 2 supermarkten (PLUS en Aldi) en een grote meubelzaak (Berghuis). De aanwezigheid van deze winkels zorgt er voor dat er voldoende winkelend publiek in de directe omgeving aanwezig is. Groot pluspunt is ook dat er gratis voor de deur kan worden geparkeerd.

Het dorp Schalkhaar ligt in de gemeente Deventer op enkele kilometers van de de A1, het centrum van Deventer en het NS-station.

Oplevering: het pand is thans in gebruik als warenwinkel. Oplevering is mogelijk eind 2022 (in overleg).

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd. Tot de aanwezige voorzieningen behoren onder meer:
- Ruime entree (gezamenlijk met naastgelegen winkel)
- Pui met grote ramen
- Sanitaire ruimten (toilet), kantine en kantoor
- Centrale verwarming
- Systeemplafond met lichtarmaturen
- In overleg is aanvullende opslagruimte bij te huren.

Parkeergelegenheid:
Er liggen drie parkeerplaatsen voor de deur (met nog drie bij de naastgelegen winkel). Hier kan gratis worden geparkeerd.

Aanvangshuurprijs (per maand, ex BTW):
De huurprijs bedraagt € 1.750,- (exclusief BTW) per maand. Huurprijsindexering vindt jaarlijks plaats conform het prijsindexcijfer, gepubliceerd door het CBS (CPI)

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor een overeenkomst met een nutsbedrijf voor levering van elektriciteit, gas en water. Ook dient een huurder zelf zorg te dragen voor een overeenkomst met een internetprovider. Schoonmaak, glazenbewassing e.d. is voor eigen rekening van de huurder.

Huurtermijn
Vijf jaar met telkens vijf verlengingsjaren, waarbij een opzegtermijn van 12 maanden wordt gehanteerd. In overleg met de verhuurder kan gekeken worden naar maatwerk.

Overige condities:
- Huurprijsindexering: jaarlijks, op basis van wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI werknemers laag (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS);
- Zekerheidsstelling: 3 maanden huur;
- Aanvaarding: eind 2022 (in overleg)
- Voorbehoud: gunning verhuurder.

Energielabel: G

Kadastrale gegevens:
Gemeente Diepenveen, sectie D, nummer 3561, groot 1.362 m2 (gedeeltelijk)

Bestemmingsplan:
In het vigerende bestemmingsplan is sprake van een bestemming "Centrum" met ruime bestemmingsmogelijkheden.
Voor nadere en actuele informatie zie: www.ruimtelijkeplannen.nl. Verhuurder heeft aangegeven de detailhandelsfunctie te willen behouden.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid opgemaakt. Postma Makelaars aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Alex Hagen, 0570-517517 of stuur een mail naar info@postma.nl

lees meer +
Huurprijs€ 1.750,- per maand

Informatie aanvragen

Kenmerken
 • Overdracht
 • huurprijs€ 1.750,-
  per maand
 • Soort vastgoed:
  Winkelruimte
 • Status:
  beschikbaar
 • energielabel:
  G
 • Aantal niet overdekte parkeerplaatsen:
  3
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1969
 • Bestemming:
  Winkelruimte
 • Bestemmingsplan:
  www.ruimtelijkeplannen.nl