• rtrtyrty tyry

Boeierstraat 10, Raalte

Wij bieden u te huur aan op bedrijventerrein ‘de Zegge’ in Raalte een modern en op een zichtlocatie gelegen verzamelgebouw, genaamd “Boei 10”.

Het verzamelgebouw kent een grote variatie aan ruimtes. Zowel kantoorruimte (ca 1.500 m2), bedrijfsruimte (ca 1.900 m2) en opslagruimte / overige ruimte (ca 500 m2) is aanwezig. Naast ondernemers met behoefte aan permanente ruimte is er ook gedacht aan vergaderruimtes en is er plek voor flexwerkers, die kortstondig behoefte aan kantoorruimte hebben.

Grote voordelen zijn, dat er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig is (ruim 60 parkeerplaatsen), het industrieterrein ruim is opgezet met diverse bedrijvigheid, de locatie uitstekend bereikbaar is en is gelegen nabij de uitvalswegen naar Deventer, Zwolle en Almelo. Bovendien liggen 200 zonenpanelen op het dak en is het gebouw goed geïsoleerd, waardoor de ruimtes comfortabel zijn en ook de energierekening zo laag mogelijk blijft.

Kortom een verrassend, modern, energiezuinig en multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw met voor elke huurder een oplossing op maat!

Opleveringsniveau:
De te verhuren ruimtes worden in de huidige staat opgeleverd, waarbij eventueel aan aanvullende wensen van een huurder kan worden voldaan in overleg met de verhuurder. Kantoorruimtes worden turnkey opgeleverd.

Parkeergelegenheid:
Op het verharde terrein op het eigen complex zijn 62 parkeerplekken, aanwezig. Ook zijn er laadpalen aanwezig, zodat automobilisten met elektrische voertuigen hier prima terecht kunnen.

Huurprijs:
De huurprijs is op aanvraag beschikbaar.

Servicekosten:
Onder de servicekosten vallen schoonmaakkosten van de verkeersruimtes en trappenhuizen, welke afhankelijk zijn van het aantal gehuurde m2. Voor de kantoren worden kosten in rekening gebracht voor de internetverbindingen. De kosten voor het internetgebruik zijn mede afhankelijk van het aantal werkplekken.

Huurtermijnen:
Er is een grote mate van flexibiliteit in de huurtermijnen mogelijk.

Overige condities:
- Huurprijsindexering: jaarlijks, op basis van wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI werknemers laag (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS);
- Zekerheid stelling: 3 maanden huur + BTW;
- Aanvaarding: in overleg;
- Voorbehoud: gunning verhuurder.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Raalte, sectie F, nrs 5013 en 5014, groot respectievelijk 1.847 m2 en 2.853 m2

Bestemmingsplan:
Van toepassing is het geldende bestemmingsplan “Raalte Bedrijventerrein” met een enkelbestemming “Bedrijventerrein”. Bedrijven tot en met categorie 4.2 zijn toegestaan. Op aanvraag kunnen wij u een lijst met toegelaten bedrijfstypen doen toekomen.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden daarnaast geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Alex Hagen, 0570-517517 of stuur een mail naar info@postma.nl

lees meer +

Informatie aanvragen

Kenmerken
 • Overdracht
 • Soort vastgoed:
  Kantoorruimte
 • Status:
  beschikbaar
 • Aantal niet overdekte parkeerplaatsen:
  62
 • Bouw
 • Bestemming:
  Kantoorruimte
 • Kantoor oppervlakte:
  1500m²
 • Bestemmingsplan:
  www.ruimtelijkeplannen.nl