• rtrtyrty tyry

Raadhuisstraat 20, HENGELO (GLD)

Beleggers opgelet!

Midden in het centrum van Hengelo Gelderland op een uitstekende locatie ligt dit prachtige, statige pand uit 1800. Het betreft het voormalig gemeentehuis van de gemeente Bronckhorst, dat volledig is getransformeerd tot een restaurant en nog te ontwikkelen commerciële unit op de begane grond en twee ruime, luxe appartementen op de verdieping. Het betreft een uniek pand met een fantastische uitstraling.

Het geheel ligt op een goede locatie in het centrum in de nabijheid van Albert Heijn en overige winkels als Action, Kruidvat en Ter Stal. In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid (gratis parkeren).

Te koop wordt aangeboden het appartementsrecht bestaande uit:
- Een bedrijfsruimte, bestaande uit een Italiaans restaurant met eigen entree (circa 225 m2) en een ruim buitenterras (circa 135 m2). Het restaurant beschikt over een grote en kleine eetgelegenheid, een ruime bar, open keuken en bijkeuken, magazijn en sanitaire unit met dames- en herentoilet. Tevens een magazijn en afsluitbare opslagruimte voor buitencontainers Het geheel heeft een huuropbrengst € 30.000,- excl. BTW per jaar.
- Een casco commerciële unit (circa 60 m2) met eigen entree, sanitaire ruimte en kelder (ca 12 m2). Deze ruimte is nog volledig naar eigen smaak en indeling in te richten en is bijvoorbeeld geschikt voor een kleine winkel, een makelaarskantoor, een advocatenkantoor of een vrije beroep waarbij de mooie, klassieke uitstraling van het pand past
- Vanaf prijs: € 400.000 kosten koper

Het geheel is ondergebracht in een VVE met 3 appartementsrechten, te weten een appartementsrecht voor het restaurant + commerciële unit en 2 appartementsrechten voor de beide appartementen. De VVE bijdrage voor het appartementsrecht (restaurant + commerciële unit) is € 200,- per maand.

Bestemming: de bestemming is "Centrum". De algemene omschrijving omvat o.a. cultuur, detailhandel, dienstverlening, maatschappelijk, horeca, e.d..

Overige voorwaarden:
- “As is, where is” - clausule

Voor de goede orde benadrukken dat de verkoop alleen het vastgoed op de begane grond betreft, dus niet de bovenliggende appartementen en niet de exploitatie van het restaurant.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Postma bedrijfsmakelaars aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd.

Indien u interesse heeft dan kunt u contact opnemen met Postma Bedrijfsmakelaars, telefoon 0570-517517 of email: info@postma.nl

lees meer +
€ 400.000,- k.k.

Informatie aanvragen

Kenmerken
 • Overdracht
 • € 400.000,-
  k.k.
 • Soort vastgoed:
  Belegging
 • Status:
  verkocht
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1800
 • Bestemming:
  Belegging
 • Kavel oppervlakte:
  555m²
 • Bestemmingsplan:
  www.ruimtelijkeplannen.nl