• rtrtyrty tyry

T.G. Gibsonstraat 15, DEVENTER

Beleggers opgelet!

Wij mogen u aanbieden een prachtig rijksmonument aan de rand van het centrum van de hanzestad Deventer. Het betreft een pand met een 8 zelfstandige appartementen, gelegen aan de T.G. Gibsonstraat / Graaf van Burenstraat. Het leuke aan dit pand is dat het 8 moderne appartementen betreft, die achter een karakteristieke oude gevel liggen, waardoor er sprake is van een geweldige uitstraling. De IJssel, het station en het historische centrum van Deventer zijn allen op loopafstand bereikbaar. De gunstige ligging biedt het voordeel van alle faciliteiten van de binnenstad en daarnaast tevens een relatief rustige omgeving.

Het pand is volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en mechanische ventilatie, hetgeen de bewoners een plezierig wooncomfort verschaft. De twee appartementen in het souterrain hebben zelfs een buitenterras aan de achterzijde.
De bovenste twee appartementen hebben nog een ruime berging onder het dak, die met een vlizotrap bereikbaar is. Elk appartement heeft een eigen meterkast.

Aan de achterzijde bevindt zich een binnenplaats, waar vandaan de portiek met brievenbussen bereikbaar is. Op elke woonlaag bevinden zich twee appartementen. Tevens is er een gezamenlijke berging op de centrale binnenplaats waar fietsen kunnen worden gestald.

Door de status van rijksmonument biedt dit pand voor een koper de voordelen van subsidies bij het onderhoud van het pand!

Indeling:
De appartementen hebben diverse indelingen. Het betreft één- en twee kamer appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van een open keuken en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Afmetingen:
De appartementen hebben afmetingen variërend van 44 m2 tot 48 m2. De plattegronden zijn op ons kantoor aanwezig. De perceelomvang bedraagt 182 m2.

Huurgegevens:
Alle appartementen zijn momenteel verhuurd. De totale huuropbrengst bedraagt ruim € 60.000,- excl. voorschotten voor G/W/L. De huurovereenkomsten zijn op ons kantoor aanwezig.

Er is sprake van een behoorlijke aanvullende huurpotentie. Op basis van de huurprijscheck zelfstandige woonruimte is een huuropbrengst van rond de € 950 - € 975,- per appartement mogelijk. Dit leidt tot een potentiële jaarlijkse huuropbrengst van ruim € 90.000,-. Bij mutaties geeft dit dus de mogelijkheid voor een aanzienlijk hogere huuropbrengst!

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod.

lees meer +
€ 1.350.000,- k.k.

Informatie aanvragen

Kenmerken
 • Overdracht
 • € 1.350.000,-
  k.k.
 • Soort vastgoed:
  Belegging
 • Status:
  verkocht onder voorbehoud
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1800
 • Bestemming:
  Belegging
 • Kavel oppervlakte:
  182m²
 • Bestemmingsplan:
  www.ruimtelijkeplannen.nl