• rtrtyrty tyry

Lange Bisschopstraat 50, Deventer

In het historische winkelcentrum van Deventer bieden wij u te huur aan een mooie winkelruimte van circa 190 m2. De winkel ligt midden in de hoofdstraat met veel winkelend publiek. De locatie is perfect.

De winkel heeft een ruime frontbreedte van circa 7 meter en door de hoge glazen pui is er sprake van een lichte en open entree. Bovendien is er achter in het pand een lichtkoepel geplaatst waardoor ook hier sprake is van een lichte ruimte. Dit maakt de winkel zeer aantrekkelijk. Groot voordeel is ook dat er een ruime kelder (ruim 50 m2) in het pand aanwezig is, waardoor ook aan opslag van goederen is gedacht.

In de directe omgeving zijn veel landelijke winkelketens aanwezig, zoals HEMA, Douglas, Specsavers, WE, MS Mode, ICI Paris, Intertoys. Daarnaast zijn er ook diverse horecagelegenheden in de omgeving aanwezig.

Vanwege de ideale locatie en de mooie, lichte ruimte is het pand uitermate geschikt voor een zelfstandig winkelier met behoefte aan een ruime winkel of voor een landelijke winkelketen, die zich in Deventer wil vestigen.

Oplevering: het pand is thans in gebruik bij ING bank als tijdelijk servicepunt. De vermoedelijke opleverdatum ligt op of rond 1 april 2021

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd. Tot de aanwezige voorzieningen behoren onder meer:
- Ruime entree
- Pui met grote ramen
- Sanitaire ruimten (toilet)
- Stadsverwarming
- Lichtkoepel
- Systeemplafond met lichtarmaturen
- Spotjes
- Ruime kelder

Parkeergelegenheid:
Op enkele minuten zijn diverse parkeergarages gelegen (o.a. de centrumgarage Deventer, Parkeergarage Brink). Daarnaast zijn er nog diverse parkeergarages in het centrum van Deventer aanwezig.

Aanvangshuurprijs (per maand, ex BTW):
De huurprijs per maand bedraagt € 4.000,- (exclusief BTW) per maand. Huurprijsindexering vindt jaarlijks plaats conform het prijsindexcijfer, gepubliceerd door het CBS (CPI)

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor een overeenkomst met een nutsbedrijf voor levering van elektriciteit, gas en water. Ook dient een huurder zelf zorg te dragen voor een overeenkomst met een internetprovider. Schoonmaak, glazenbewassing e.d. is voor eigen rekening van de huurder.

Huurtermijn
Vijf jaar met telkens vijf verlengingsjaren, waarbij een opzegtermijn van 12 maanden wordt gehanteerd. In overleg met de verhuurder kan gekeken worden naar maatwerk.

Overige condities:
- Huurprijsindexering: jaarlijks, op basis van wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI werknemers laag (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS);
- Zekerheid stelling: 3 maanden huur;
- Aanvaarding: in overleg
- Voorbehoud: gunning verhuurder.

Energielabel: G

Kadastrale gegevens:
Deventer, sectie E, nummer 12042, groot 2 are 16 centiare

Bestemmingsplan:
Van toepassing is het bestemmingsplan Centrum - Kernwinkelgebied 1.
Detailhandel (al dan niet in combinatie met horeca tot categorie 3b) is toegestaan. Voor nadere en actuele informatie zie: www.ruimtelijkeplannen.nl

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid opgemaakt. Postma Makelaars aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Alex Hagen, 0570-517517 of stuur een mail naar info@postma.nl

lees meer +
Huurprijs€ 4.000,- per maand (excl. btw)

Informatie aanvragen

Kenmerken
 • Overdracht
 • huurprijs€ 4.000,-
  per maand
 • Soort vastgoed:
  Winkelruimte
 • Status:
  verhuurd
 • energielabel:
  G
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1882
 • Bestemming:
  Winkelruimte
 • Bestemmingsplan:
  www.ruimtelijkeplannen.nl