• rtrtyrty tyry

Binnensingel 12, Deventer

-UNIEK OBJECT-

Op een van de mooiste locaties aan de rand van het stadscentrum met uitzicht over de Singel en het prachtige Rijsterborgherpark staat deze statige vrijstaande villa uit 1911. Er is een woonoppervlakte van circa 500 m2 beschikbaar, welke goed is verdeeld over de diverse verdiepingen. Daarnaast is de woning voor een groot deel onderkelderd en kan deze ruimte door de goede stahoogte ook optimaal worden benut.
Om de woning heen ligt een perceel grond van maar liefst 1788 m2. Tevens is er een aangebouwde garage, een ruime berging en mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein aanwezig.
Er zijn op basis van het bestemmingsplan meerdere functies mogelijk. Onder meer wonen, bedrijf aan huis, kleinschalige kinderopvang of gestapelde bouw. De huidige eigenaren hebben er tientallen jaren een artsenpraktijk gecombineerd met een fijne gezinswoning.
Het is aan de nieuwe eigenaar om een compleet eigen invulling te geven aan deze prachtige woning en de nog aanwezige authenticiteit te combineren met het hedendaagse comfort.

De woning ligt op een paar passen van het NS station, het hart van het historisch stadscentrum met alle denkbare voorzieningen en faciliteiten binnen handbereik. Ook de uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Ben jij op zoek naar een prachtig uniek pand met een diversiteit aan mogelijkheden?
Dan plannen we graag een bezichtiging en gaan we met jou in gesprek.
Bel ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Indeling

Begane grond: Entree via een vestibule. Vervolgens kom je in de prachtige authentieke hal/ontvangstruimte. Vervolgens zijn er diverse kamers aanwezig die ten dienste hebben gestaan ten behoeve van de voormalige artsenpraktijk.
De uitgebouwde woonkamer met schuifpui is tuingericht en biedt een heerlijk vrij uitzicht naar de achterzijde. Verder is er een dichte keuken aanwezig, een ruim toilet en toegang tot de kelder. De kelder is droog en heeft een goede stahoogte, waardoor deze voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt.

1e verdieping: Via een royale bordestrap kom je op de overloop van waaruit er vier ruime slaapkamers te bereiken zijn. Eén van de slaapkamers heeft een eigen balkon. Tevens zijn er diverse vaste kasten aanwezig. Op de overloop bevindt zich tevens een apart toilet, een ruime badkamer welke is ingericht met een bidet, vernieuwde douche en een wastafel. Verder is het balkon aan de achterzijde vanaf de overloop te bereiken.

2e verdieping: Via eveneens een royale bordestrap kom je op de 2e verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers, een overloop en een extra ruimte die met gemak kan worden opgedeeld in nog eens twee kamers. Ook beschikt deze verdieping over veel bergruimte.

Highlights
-Beschermd stadsgezicht
-Bouwjaar: 1911
-Woonoppervlakte van circa 500 m2 (incl. kelder)
-Perceeloppervlakte van 1788 m2 (resp. 998 m2 en 790 m2)
-Authentieke details, waaronder ornamenten plafonds, paneeldeuren en schouwen
-Ligging aan de Singel en het Rijsterborgherpark
-Meerdere bestemmingen mogelijk
-Energielabel F
-Ouderdomsclausule, niet zelfbewoning- en asbest verondersteld clausule van toepassing.
-De woning wordt verkocht en geleverd - as is where is. Er worden dus geen verklaringen, vragenlijsten en garanties afgegeven.


Aanvaarding: In overleg.

lees meer +
€ 1.285.000,- k.k.

Informatie aanvragen

Kenmerken
 • Overdracht
 • € 1.285.000,-
  k.k.
 • Soort vastgoed:
  Belegging
 • Status:
  beschikbaar
 • Aantal overdekte parkeerplaatsen:
  1
 • Aantal niet overdekte parkeerplaatsen:
  1
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1911
 • Bestemming:
  Belegging
 • Kavel oppervlakte:
  1788m²
 • Bestemmingsplan:
  www.ruimtelijkeplannen.nl