• rtrtyrty tyry

de Meente 13, Olst

Algemeen:
Op het goed ontsloten industrieterrein "De Meente" te Olst bieden wij u te huur aan kantoorruimte, bestaande uit een fraaie entree, ruime hal, vijf kantoorunits, een kantine met wasruimte en een toiletunit. De kantoorunits zijn separaat te huren vanaf € 120,- per maand.

Het kantoor is recent gemoderniseerd. Onder de modernisering vallen o.a. de aanleg van internetaansluitingen, nieuwe meterkasten (met tussenmeters), vernieuwd dak (kantoor), cameratoezicht en buitenverlichting. Het kantoor is uitstekend geïsoleerd (energielabel A), het omliggende terrein is geheel verhard met betonstraatstenen en op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Het industrieterrein kent diverse bedrijvigheid en is zeer gunstig gelegen nabij de uitvalswegen naar de doorgaande weg Deventer - Zwolle (N337). Door de combinatie van kantoor en bedrijfsruimte voor o.a. opslag e/o werkplaats is deze locatie ideaal voor bedrijven en/of zzp-ers in de bouw (timmer-, loodgieters-, schilders-, installatiebedrijf) of voor een dienstverlenende onderneming met eventueel behoefte aan opslagruimte.

Het metrage is als volgt verdeeld:
- kantoren totaal ca 150 m2, de afzonderlijke units zijn groot respectievelijk 38m2, 21m2, 18m2, 26 m2 en 48m2 (incl 8 m2 archiefruimte)
- overige ruimte ca 100 m2, bestaande uit de entree met meterkasten, centrale hal, toiletten, kantine, was-en kleedruimte)

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd. Tot de aanwezige voorzieningen behoren onder meer:
- Fraaie entree met vernieuwde meterkast
- Hal met lichtkoepel
- Sanitaire ruimten (toilet, was en kleedruimte)
- Kantine
- Systeemplafond met verlichting,
- Kabelgoten,
- CV-radiatoren

Parkeergelegenheid:
- Op het verharde terrein naast en achter het kantoor is voldoende parkeergelegenheid.

Aanvangshuurprijs (per maand, ex BTW):
Kantoor 1 (38 m2): € 250,- (verhuurd)
Kantoor 2 (21 m2): € 140,- (verhuurd)
kantoor 3 (18 m2): € 120,- (verhuurd)
Kantoor 4 (26 m2): € 175,- (verhuurd)
kantoor 5 (48 m2): € 295,- (incl. 8 m2 archief) (verhuurd)
Overige ruimtes: € 127,50.
De huur voor de overige ruimtes wordt naar rato verdeeld over de huurders.
De huur is bij vooruitbetaling te voldoen.

Servicekosten:
Onder de servicekosten vallen de schoonmaakkosten (hal, sanitaire ruimtes, kantine). Deze bedragen in totaal € 175,- ex BTW per maand. De servicekosten worden naar rato verdeeld over de huurders. De overige servicekosten zijn voor rekening van de verhuurder. Het verbruik van gas water en licht zal naar rato worden verdeeld over de huurders. Hiervoor wordt een voorschot in rekening gebracht, welke gelijktijdig met de maandelijkse huur dient te worden voldaan.

Huurtermijn
Vijf jaar met telkens vijf verlengingsjaren, waarbij een opzegtermijn van 6 maanden wordt gehanteerd. In overleg met de verhuurder kan naar maatwerk worden gekeken.

Overige condities:
- Huurprijsindexering: jaarlijks, op basis van wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI werknemers laag (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS);
- Zekerheid stelling: 2 maanden huur;
- Aanvaarding: per direct;
- Voorbehoud: gunning verhuurder.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Olst, sectie B, nr 4690

Bestemmingsplan:
Van toepassing is het geldende bestemmingsplan "Olst ", enkelbestemming Bedrijventerrein, geschikt voor bedrijven tot en met categorie 3.2. Toegelaten zijn merendeel van de lijst van bedrijven (of gedeelten daarvan), zoals vermeld in de uitgave “Bedrijven en milieuzonering 2009” van de VNG. Voorbeelden van toegelaten bedrijven zijn o.a. bouwbedrijven (algemeen), timmerbedrijven. Voor nadere en actuele informatie zie www.ruimtelijkeplannen,nl

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Alex Hagen, 0570-517517 of stuur een mail naar info@postma.nl

lees meer +
Huurprijs€ 80,- ㎡/jaar (excl. btw)

Informatie aanvragen

Kenmerken
 • Overdracht
 • huurprijs€ 80,-
  ㎡/jaar
 • Soort vastgoed:
  Kantoorruimte
 • Status:
  verhuurd
 • energielabel:
  A
 • Aantal niet overdekte parkeerplaatsen:
  12
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1993
 • Bestemming:
  Kantoorruimte
 • Kantoor oppervlakte:
  250m²
 • Bestemmingsplan:
  www.ruimtelijkeplannen.nl