• rtrtyrty tyry

Nieuwstraat 75, Deventer

BELEGGINGSPAND MET WINKEL EN APPARTEMENTEN

In het stadscentrum van Deventer ligt dit winkelpand met twee appartementen en een dubbel appartement. De appartementen aan de bovenzijde waaronder een dubbel appartement zijn verhuurd. De winkelruimte en het appartement aan de achterzijde op de begane grond zijn in een vergevorderde fase van verbouwing.
De omgevingsvisie en het bestemmingsplan laten wonen aan de voorzijde op de begane grond momenteel niet toe maar toetsen dit wel één keer in de twee jaar. Als dit wel het geval is kan de winkel eenvoudig aangepast worden naar een appartement.
De verbouwingswerkzaamheden op de begane grond dienen nog afgerond te worden en er is achterstallig onderhoud aan de gevel-en daken.


Winkel indeling:
De winkelruimte is gelegen op een aanloopstraat naar het kernwinkelgebied van Deventer. De winkelruimte heeft een oppervlakte van 48m², een magazijn van ongeveer 13m² en een frontbreedte van ongeveer 4 meter. Verder is er een pantry en een toiletruimte aanwezig.
Energielabel: is aangevraagd

Appartementen indeling:
Nieuwstraat 77A: begane grond achterzijde: ca. 45m² woonoppervlak
Entree, woonkamer met openslaande deuren naar de achtergelegen tuin, open keuken, slaapkamer en een badkamer met douche en toilet.
Energielabel: is aangevraagd

Nieuwstraat 75A: eerste en tweede verdieping: ca. 54m² woonoppervlak
Entree, hal met toegang tot de keuken en woonkamer met openslaande deuren die toegang tot het dakterras geven. Opgang naar de tweede verdieping met toegang tot de badkamer en slaapkamer.
Energielabel: is aangevraagd

Nieuwstraat 75 en 75B: ca 115m² woonoppervlak
Dubbel appartement in gebruik bij één huurder. Entree op de eerste verdieping met woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en toegang tot het dakterras. Entree op de tweede verdieping met toegang tot een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Vanuit hier is met een trap een royale zolderberging toegankelijk.
Energielabel: is aangevraagd

As is, where is. Als uitgangspunt van de koop en levering van het verkochte geldt een “as is, where is” transactie, hetgeen onder andere betekent dat koper de feitelijke staat van het verkochte (waaronder mede, echter niet uitsluitend, begrepen: de juridische, fiscale, technische, bouwkundige, publiekrechtelijke en/of milieukundige staat) ten tijde van de datum van levering van het verkochte alsdan zal aanvaarden, het verkochte wordt geleverd met alle daaraan verbonden rechten en verplichtingen.


Oplevering: in overleg

lees meer +
€ 695.000,- k.k.

Informatie aanvragen

Kenmerken
 • Overdracht
 • € 695.000,-
  k.k.
 • Soort vastgoed:
  Winkelruimte
 • Status:
  verkocht
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1902
 • Bestemming:
  Winkelruimte
 • Kavel oppervlakte:
  229m²
 • Bestemmingsplan:
  www.ruimtelijkeplannen.nl