• rtrtyrty tyry

Boxbergerweg 20, Deventer

Wij bieden u TE KOOP aan een VERHUURDE winkelruimte met eigen parkeerplaats in de onderbouw, gelegen aan de drukbezochte winkelstraat de Boxbergerweg te Deventer, nabij diverse voorzieningen en het stadscentrum. Het pand is verhuurd aan Fonique Hoortechniek. Het is een modern winkelpand (bouwjaar 2010) met een vloeroppervlak van 112 m2 en een frontbreedte van 7,30 meter. De winkel heeft een open uitstraling en beschikt over twee afgesloten spreekkamers, waar klanten kunnen worden geholpen. Daarnaast is er ruimte voor opslag aanwezig.

In de directe omgeving zijn diverse grote landelijke winkelketens gevestigd zoals Ter Stal, Zeeman, Action en Kruidvat. Tevens zijn er veel speciaalzaken te vinden. Dit zorgt voor een verrassend en verscheidend aanbod aan winkels. Het pand ligt op ca. 10 minuten loopafstand van het NS station en is met eigen vervoer ook goed te bereiken. Op de Boxbergerweg is één van de weinige winkelgebieden waar nog voor de deur geparkeerd kan worden tegen een betaalbaar tarief.

HUURINFORMATIE
Er is sprake van een langjarige huurovereenkomst, die nog circa 1,5 jaar doorloopt. Nadere gegevens over de huur kunt u opvragen bij ons makelaarskantoor

VOORZIENINGEN:
- Glazen pui, frontbreedte ruim 7 meter
- Systeemplafond met inbouwspots
- Elektrischer verwarming,
- Toilet
- Pantry,
- Opslagruimte,
- Eigen parkeerplaats in de onderbouw

PARKEERMOGELIJKHEDEN:
In de directe omgeving zowel vrij als betaald parkeren. Bij het verkochte hoort een eigen parkeerplek in de onderbouw.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel worden opgeleverd en overgedragen in de staat waarin deze zich momenteel bevinden. De foto's geven een goed beeld van deze staat.

VRAAGPRIJS:
€ 245.000,-- kosten koper.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De winkelruimte vormt samen met de aansluitende winkelruimten op de begane grond en de daarboven gesitueerde woningen één complex. Via een hoofdsplitsingsakte zijn een appartementsrecht A1 (192/1000 aandeel) ten behoeve van de winkelruimten en een appartementsrecht A2 (808/1000 aandeel) voor de woningen en parkeerplaatsen ontstaan. Op hetzelfde moment is via een ondersplitsingsakte het Appartementsrecht A1 opgedeeld in afzonderlijke appartementsrechten.

Er is sprake van de volgende appartementsrechten
- Appartementsrecht 39 (1568 / 10.000e deel van Appartementsrecht A1), betreft winkeldeel
- Appartementsrecht 53 (492 / 10.000e deel van Appartementsrecht A1), betreft winkeldeel
- Appartementsrecht 35 (8. 1.000e deel van Appartementsrecht A2), betreft parkeerplaats.

Er is voor beide Hoofdappartementsrechten een actieve Vereniging van Eigenaars. De VvE vergadert jaarlijks, stelt van deze vergaderingen notulen op en heeft ook een Meerjaren Onderhoudsplan opgesteld.

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Digitalisering Analoge bestemmingsplannen” (vastgesteld 01-06-216) en de vigerende bestemming is “centrum” waardoor er diverse gebruiksmogelijkheden zijn o.a. detailhandel, dienstverlening, horeca (2b of 3a)of praktijkruimte (uitsluitend op de begane grond).

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid opgemaakt. Postma Makelaars aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Alex Hagen, 0570-517517 of stuur een mail naar info@postma.nl
Met vriendelijke groet,

lees meer +
€ 245.000,- k.k.

Informatie aanvragen

Kenmerken
  • Overdracht
  • € 245.000,-
    k.k.
  • Soort vastgoed:
    Winkelruimte
  • Status:
    verkocht
  • Aantal overdekte parkeerplaatsen:
    1
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2010
  • Bestemming:
    Winkelruimte
  • Bestemmingsplan:
    www.ruimtelijkeplannen.nl